בייגלה מעורב ירושלמימבחוץ זה נראה כמו עוד בייגלה, אבל מבפנים הוא ממולא גם במעורב ירושלמי וגם מוזרקת אליו טחינה. בייגלה ירושלמי ממולא בהפתעות
שגיא קרן
| מאסטר שף
| פורסם 28/05/19 21:00
צילום: מאסטר שף, שידורי קשת
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים את הבשרים: מנקים את הלבבות וחותכים אותם ואת שומן הכבש, השקדים, הפרגיות והכבדים לחתיכות דקות שיהיו נוחות לאכילה. מערבבים אותם בקערה עם העמבה וכל התבלינים. 2 מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר המתובל. 3 מכינים מהבצק (מתכון לבצק שמרים לשימושכם) רצועות ארוכות וממלאים אותן לאורכן בשורה לא דקה אך לא מלאה של הבשר. מגלגלים את הבצק בצורת נחש כך שיעטוף את המלית, ויוצרים לולאה. מורחים את הבייגלים במי סוכר עדינים ומפזרים שומשום. 4 אופים עד הזהבה, ומזריקים פנימה מעט טחינה. |