1 מכינים את הבצק: מערבבים בקערת מיקסר את כל מצרכי הבצק ולשים בעזרת וו לישה לבצק חלק, כ-10 דקות. מכסים ומניחים בצד לתפיחה, כשעה.
2 מכינים את המלית: טוחנים במעבד מזון את אבקת השקדים, הסוכר, החמאה והמלח יחד, לתערובת אחידה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מרדדים את הבצק ליריעה גדולה. מורחים במרכזו את תערובת השקדים ומפזרים מעל שערות חלבה. סוגרים את הבצק לצורת של "לחם" סגור, ובעזרת סכין יוצרים בחלקו עליון חריצים לרוחבו.
5 מורחים על הבצק את הביצה הטרופה ומפזרים את השקדים. אופים כ-25-30 דקות, עד שהמאפה זהוב לגמרי.