1 מערבבים יחד את התבלינים לתערובת. מחממים בסיר שמן עמוק. מצמידים שני דפי אורז ומכניסים יחד לשמן. ברגע שהם מתחילים להגיב לשמן לוחצים במרכז בעזרת מצקת כדי ליצור צורת קונכייה. מוציאים למסננת כדי לשמור על פריכות ומפזרים את תערובת התבלינים על פני כל הקונכייה מבפנים ומבחוץ.
2 משרים את המנגו המיובש במיץ הליים יחד עם הפלפל החריף ל-30-20 דקות. אחרי שהמנגו מתרכך מעט מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
3 ממליחים היטב את הדג ומניחים במחבת רותחת מלאה בשמן זית כשהצד עם העור כלפי מטה. בעת הכנסת הדג למחבת מפעילים עליו לחץ כדי שהעור לא יתקפל. כשהקצוות מתחילים להשחים מוסיפים את הטרגון, הצ׳ילי והשום. מרטיבים את חלקו העליון של הדג עם השמן החם והמתובל שבמחבת בעזרת כף עד שהוא מוכן. מוציאים מהמחבת עם העור כלפי מעלה, מפרידים מהעור ומפוררים בידיים.
4 את עור הדג שנותר זורקים לשמן הרותח ומטגנים כדי לתת לו תוספת פריכות.
5 מרכיבים את הכל יחד בתור קונכיות דפי האורז ומקשטים בעור הפריך של הדג ומעט נענע קצוצה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.