1 לשים את החומרים היטב עד ליצירת בצק. מכניסים למקרר.
2 במחבת מטגנים בצל ירוק, מוסיפים את נתחי הלוקוס ומטגנים, מתבלים ומוסיפים שמנת מתוקה. מבשלים ומצננים.
3 כעבור חצי שעה מוציאים, מרדדים את בצק הרביולי עם מערוך או מכונת פסטה ומקמחים היטב. מחלקים את בצק הפסטה לשניים.
4 מניחים מהמילוי על הבצק, מורחים עם ביצה כדי שיידבק, מניחים עוד דף של בצק וסוגרים. שומרים שלא ייכנס אוויר לרביולי.
5 בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי. מוציאים אחרי כמה דקות כשהם צפים.
6 הרוטב: במחבת מטגנים את כל המרכיבים. מוסיפים את הרביולי המוכנים לספיגת טעמים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.