1 חוצים את הפיתות לשני חצאים כל אחת.
2 פורסים את הבצל לפרוסות דקות ומערבבים את פרוסות הבצל עם הקמח התופח עד שכל הפרוסות מצופות בקמח.
3 מחממים שמן לטיכום עמוק וכשהוא חם מטגנים בו את טבעות הבצל עד שהן שחומות ופריכות. מוציאים לנייר סופג
4 מחממים את 2 כפות השמן במחבת וכשהוא חם מוסיפים את הכבדים ומטגנים דקה אחת מכל צד. מפזרים מעט מלח ופלפל ומוציאים מהמחבת.
5 קוצצים את הכבדים גס.
6 פורסים את הפלפל החריף לפרוסות דקות.
7 מטגנים במחבת גדולה את הביצים לביצי עין עם חלמון רך.
8 מורחים את הטחינה בפיתות, מסדרים את פרוסות הפלפל החריף ומפזרים מעט מלח גס.
9 מוסיפים לפיתה את הכבדים,הבצל המטוגן, וביצת העין. מפזרים מעל כוסברה ועוד מעט בצל מטוגן. מגרדים מעל מעט מהעגבניה ומפזרים מלח גס.
10 בצד מכינים שוט בשלוש שכבות: מגרדים את העגבניות וממלאים את כוסות השוט עד לשליש גובה.
11 מוסיפים טחינה לגובה שני שליש מכוסות השוט.
12 קוצצים את הפלפל החריף דק, מערבבים עם שמן הזית ומעט מלח גס וממלאים את השליש הנותר בכוסות.
13 מגישים את הפיתה עם השוט ושופכים את השוט לתוך הפיתה ממש לפני האכילה.