הום פרייז:
1 מבשלים את קוביות תפוחי האדמה במי מלח, רק עד לריכוך קל (שלא יתפרקו).
2 מערבבים את שאר המרכיבים בכלי.
3 מעבירים את תפוחי האדמה לרוטב ודואגים שיהיו מכוסים בו היטב. משהים 2-5 דקות לספיגת הטעמים.
4 מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד שהם קצת קריספיים ומוסיפים מחצית מהרוטב שנותר.
5 מבשלים עד שהרוטב שבמחבת מצטמצם, מוסיפים את שאר הרוטב ומחממים 1-2 דקות.
רוטב אגסים:
1 מחממים את הסוכר בסיר עד שהוא הופך לנוזל שקוף.
2 מוסיפים את האגסים ומבשלים כ-10 דקות בערבוב עדין (נזהרים לא לשבור אותם), עד שהקרמל זהוב ועוטף את האגסים.
3 מוסיפים את הברנדי ומבשלים 1-2 דקות לאידוי האלכוהול.
4 מוסיפים את היין האדום, תימין, רוזמרין, מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה 20-30 דקות לצמצום היין.
5 מוסיפים את ציר הבקר (או המים) ומבשלים 5-10 דקות, לקבלת רוטב מעט סמיך ומבריק.
האספרגוס:
מרתיחים מים עם מלח, מוסיפים את האספרגוס ומבשלים כמה דקות ללא מכסה. מעבירים למים קרים.
הבשר:
1 מחממים מחבת כבדה על חום גבוה.
2 מעסים את הבשר ביין אדום, שמן זית, מלח ופלפל וצורבים במחבת עד למידת העשייה הרצויה ( למדיום-רייר יש לצרוב כ-3 דקות על כל צד).
הרכבת המנה:
מניחים את נתחי הבשר במרכז הצלחת. שופכים עליהם מרוטב האגסים ומסדרים ליד את האספרגוס וההום פרייז.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!