1 מחממים את התנור ל-250 מעלות במצב גריל. צולים את הפלפלים עד ריכוך ומקלפים. חותכים לרצועות.
2 מכינים קונפי עגבניות: מטגנים בסיר את השאלוט והשום ומוסיפים את העגבניות והרסק. מתבלים במלח ופלפל וכפית סוכר ומאדים על אש נמוכה מאוד 40 דקות.
3 חותכים את הזוקיני לאצבעות ומקפיצים במחבת עם שמן זית, מלח ופלפל.
4 מחממים בסיר כמות יפה של שמן זית עם רוזמרין, תימין ושום.
5 מסדרים בצלחת את הזוקיני והפלפל הקלוי ושופכים עליהם את השמן המתובל בעודו חם.
6 חוצים את תפוחי האדמה ומטגנים. מוסיפים בצל ירוק, שאלוט ובלסמי.
7 מורחים את הדג בשמן המתובל ומטגנים במחבת משני הצדדים.
8 מרכיבים את המנה: מסדרים בצלחת את הקונפי, מניחים עליו את הדג ומסדרים יפה את הזוקיני, השושקה ותפוחי האדמה.
9 מערבבים את עלי הארוגולה עם שמן ובלסמי ומפזרים מלמעלה. אפשר לקשט בצנוברים קלויים.