1 מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ עד להשחמה. מוסיפים את הגזר ומערבבים. ממשיכים לטגן עד הזהבה יפה.
2 מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף צבע.
3 מוסיפים לסיר את האורז ואת רוב עשבי התיבול.
4 מערבבים בקערה את המים הרותחים עם התבלינים ומעט שמן. מוסיפים את המים לסיר, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כ-20 דקות.
5 משאירים מכוסה לעוד 15 דקות, ואז מעבירים לכלי הגשה ומקשטים בצ'ילי ובעשבי התיבול שנותרו.
המתכונים מובאים פה כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.