1 מכינים את הבצק: בסיר קטן שמים מים, שמן זית, סילאן, מלח ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים 200 גרם קמח ומערבבים (הבדק יהיה מאוד גושי ופירורי). מעבירים את הבצק למקרר ל-15 דקות.
2 מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרהעם הקמח הנוצר והביצים. מערבלים לקבלת בצק אחיד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
3מרדדים את הבצק במכונת פסטה הם הרבה קמח כדי שלא יידבק עד לעובי הרביולי הרצוי.
4 מכינים את המילוי: מחממים תנור ל-230 מעלות וקולים בו חציל שלם ופלפל חריף עד שהם שחומים ורכים. מוציאים לקירור
5 מחממים מחבת עם 2 כפות שמן ומטגנים את חתיכות הפרגית עם מעט מלח ופלפל. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. קוצצים היטב לאחר שהתקררו.
6 מוסיפים למחבת בצל קצוץ ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים חצי מהפלפל החריף הקלוי, בשר טחון, פטריות קצוצות, חזה אווז מעושן, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, מרק עוף ואת החציל קלוי. מבשלים כמה דקות ומוציאים החוצה לקערה.
7 מכינים את רוטב העגבניות: מגרדים על פומפיה את עגבניות התמר, ומוסיפים להן בלסמי, מלח ופלפל, שמן זית ואת שאר הפלפל הקלוי והקצוץ. מערבבים היטב.
8 מכינים את הסלט החריף: משרים במי קרח סלרי, כוסברה, נענע, פלפל חריף, מלפפון, וצנון לכמה דקות. מסננים מהמים וקוצצים את כל הירקות. מוסיפים עגבניות שרי צהובות, בצל ירוק, בלסמי, סויה, מלח ושמן זית ומערבבים.
9 מכינים את קרם האבוקדו: טוחנים במעבד מזון אבוקדו, שמן אבוקדו, לימון ומלח לקבלת קרם.
10 מכינים את הרביולי: מחממים שמן לטיגון עמוק ובינתיים קורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי. ממלאים חצי מהעיגולים במלית הבשר.
11 יוצרים במלית גומה קטנה ומניחים בה את החלמון הנא. סוגרים את הרביולי בעיגול נוסף ומהדקים היטב. מטגנים בשמן החם לדקה והופכים לצד השני עד להזהבה. מוציאים וממשיכים לטגן את שאר הרביולי.
12 מגישים את המנה: שמים בצלחת מעט מרוטב העגבניות, מניחים מעל את הרביולי ושמים בצד קרם אבוקדו וסלט חריף.
המתכונים מובאים כאן כי שסופקו לנו ע"י המתמודדים