1 קולפים את תפוחי ופורסים דק דק בסכין או מנדולינה. מטגנים את פרוסות הקישואים, שן שום כתושה אחת והבצל על אש נמוכה עם מעט שמן זית בערך 7 דקות עד לריכוך. מוציאים לצלחת.
2 באותה מחבת צורבים מעט את הסרדינים, רק עד שינוי צבע. מוציאים לצלחת.
3 טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את תפוחי האדמה, הבצל והקישואים ומתבלים במלח ופלפל.
4 מסדרים בתחתית המחבת חצי מהסרדינים.
5 מוסיפים חצי מתערובת הביצים ותפוחי האדמה, מוסיפים פטרוזיליה וכוסברה ועוד 5 סרדינים ומכסים בשאר התערובת.
6 מבשלים מעל להבה בינונית-נמוכה 15 דקות מצד אחד, הופכים בזהירות על צלחת, מחזירים למחבת וממשיכים לבשל 10 דקות נוספות עד שתפוחי האדמה רכים.
7 במקביל צולים את הפלפלים על להבה גלויה או מטגנים בשמן עמוק. קולפים (עם כפפות!), חותכים לרצועות, מוסיפים שן שום כתושה נוספה ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מניחים על הטורטייה המוכנה ומגישים.