1 מערבבים את הקמח, המלח, המים והשמרים יחד לכדי בצק. לשים כ-10 דקות ומתפיחים 40 דקות לפחות, עד להכפלת הנפח.
2 מטגנים במחבת שיכולה להיכנס לתנור את בשר הכבש, הבצל והתבלינים כ-7 דקות. מצננים את התערובת היטב (אפשר להעביר ל-10 דקות למקפיא. כשהתערובת פוגשת את הבצק היא חייבת להיות קרה).
3 כשהבצק תפוח פותחים אותו לעלה בעובי סנטימטר, ומניחים על מחבת טפלון כאשר השוליים של הבצק עוברים את גבולות המחבת. מפזרים את תערובת הבשר ומקפלים את שולי הבצק עד שיגיעו למרכז המחבת (המרכז צריך להישאר פתוח במקצת).
4 מחממים תנור ל-240 מעלות צלזיוס בתכנית של חום פאסיבי (שני גופי החימום עובדים, ללא מאוורר).
5 מחממים את המחבת עם הלחמג'ון על אש גבוהה מאוד במשך 7 דקות, ומיד מעבירים לתנור ל-20 דקות נוספות.
מומלץ להגיש עם סלט עלים וטחינה טרייה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים