1 במטחנת בשר טוחנים את כל חומרי הנקניקייה, ומעבירים פעמיים במטחנה, לקבלת משחה חלקה מאוד. מוסיפים שלוש כפות מי קרח ונותנים למסה לנוח.
2 משרים את המעיים הסינתטיים במים לכרבע שעה. מחברים את המעיים שהושרו למכונת בשר עם פין ייעודי לנקניקיות, ומתחילים למלא נקניקיות באורך 10 ס״מ כל אחת. מעבירים למנוחה במקרר לשעה.
3 לאחר המנוחה מכניסים לסיר עם מים קרים ומתחילים בישול. מבשלים עד שהמים פושרים וכמעט רותחים ומוציאים. מעבירים מיד למחבת פסים לצלייה.
4 מגישים עם כרוב כבוש, חרדל וסלט חריף.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.