1 ממליחים את הדג ומקמחים מכל הכיוונים. מניחים בצד, ובינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק.
2 הרוטב: מכניסים את כל מרכיבי הרוטב למכל המיקסר הידני וטוחנים עד לקבלת רוטב חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
3 כשהשמן חם (בערך 170 מעלות) מטגנים את הדג עד להזהבה אחידה. מוציאים לנייר סופג וממליחים מיד במלח דק.
4 מסדרים על צלחת מאורכת את חתיכות הדג כך שירכיבו שוב את צורת הדג המקורי.
5 מזלפים על הדג מהרוטב, ומגישים מיד.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.