חריימה לוקוס עם פול ירוקכבר חודשים שאתם מתלבטים איך לשדרג את החריימה שירשתם מאמא, שירשה אותו מסבתא וכך הלאה עד סוף הדורות? קודם כל נסו להכין אותו מלוקוס, ואז הוסיפו לו פול ירוק, אפילו משקית קפואה, ותראו איזה כיף
בר פינס
| מאסטר שף
| פורסם 26/11/17 06:18
צילום: מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את פילה הלוקוס לכמה דקות במיץ לימון. 2 מחממים את השמן בסיר גדול ורחב ומטגנים את הגמבה, העגבניות, הגזר והשום עד שהירקות מתרככים. 3 מוסיפים את הפול ומערבבים. >> לכל מתכוני הפרק האחרון של "מאסטר שף" 4 מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, המלח והפלפל וממלאים את הסיר במים חמים עד לכיסוי. 5 שוטפים את הדג ממיץ הלימון ומניחים בסיר. מבשלים כ-15 דקות. 7 מוסיפים לסיר את הכוסברה, מבשלים עוד כדקה ומגישים. |