המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את פילה הלוקוס לכמה דקות במיץ לימון. 2 מחממים את השמן בסיר גדול ורחב ומטגנים את הגמבה, העגבניות, הגזר והשום עד שהירקות מתרככים. 3 מוסיפים את הפול ומערבבים. >> לכל מתכוני הפרק האחרון של "מאסטר שף" 4 מוסיפים את הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, הכמון, המלח והפלפל וממלאים את הסיר במים חמים עד לכיסוי. 5 שוטפים את הדג ממיץ הלימון ומניחים בסיר. מבשלים כ-15 דקות. 7 מוסיפים לסיר את הכוסברה, מבשלים עוד כדקה ומגישים. |