1 קולפים את החצילים המוארכים ופורסים לפרוסות בעובי כחצי ס"מ. מכינים מרינדה של שמן זית, מייפל, מלח ופלפל ומורחים את פרוסות החציל במרינדה. צולים בתנור 10 דקות מכל צד על 200 מעלות, ולבדוק מדי פעם שלא נשרפים.
2 קולים את חציל הבלאדי כ-20 דקות בערך על אש גבוהה (עד שמתרכך).
3 בסיר רחב מזהיבים את הבצל והג'ינג'ר עם חמאה וזרעי כוסברה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות עד לריכוך הבצל.
4 מוסיפים אל הסיר עגבניות שרי צהובות, שום, מלח, פלפל, סוכר וקארי מסאלה. מביאים לרתיחה קלה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים עד שעגבניות השרי "נמסות" אל הרוטב, 45 דקות עד שעה, ומדי פעם לוחצים עליהן כדי לבדוק שהן רכות. בסיום הבישול מניחים לרוטב להתקרר מעט.
5 בסיר נפרד מטגנים את העוף הטחון עם ג'ינג'ר, שום, מלח, פלפל ומעט קארי מסאלה, עד שמזהיב ומשנה את צבעו.
6 מפרידים את בשר החציל הקלוי ומוסיפים למלית העוף הטחון יחד עם כוסברה קצוצה.
7 טוחנים את הרוטב שהצטנן בבלנדר מוט או במעבד מזון למחית חלקה. מחזירים לסיר, מוסיפים חלב קוקוס, חילבה וצ'ילי, מבשלים עוד כמה דקות, טועמים ומתקנים תיבול.
8 מניחים על כל פרוסת חציל כף ממלית העוף ומגלגלים. את הגלילות מניחים בסיר עם הרוטב, מפזרים קשיו מעל ואופים בחום גבוה כ-10 דקות.
9 לפני ההגשה מפזרים כוסברה טרייה קצוצה.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.