1 מניחים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה עדינה. מקפים את הקצף שצף בעזרת כף מחוררת. מנמיכים את האש ללהבה נמוכה, וממשיכים לבשל תוך בעבוע עדין במשך כ-45 דקות. ממשיכים לקפות את הקצף, ומערבבים לפחות אחת לעשר דקות.
2 בשלב זה בודקים את רמת הקרישה: יוצקים מעט ריבה חמה על צלוחית קרה ושטוחה ומניחים לה להתקרר. דוחפים את הריבה באצבע, ואם על פניה נוצרים קמטים היא הגיעה לנקודת הקרישה.
3 מסירים את הסיר מהכיריים ומניחים לחצי שעה כדי שהריבה תתייצב. מעבירים את הריבה לצנצנת מעוקרת ומכסים, שומרים במקרר.