חמוצים יפנייםאחד הנשנושים הטעימים שיש, וגם ממש פשוט קל להכנה. אם יש לכם במקרר ירקות שקצת התעייפו - זהו חד משמעית אחד הדברים המושלמים שאפשר לעשות איתם |
המצרכים :
לנוזל ההחמצה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 פורסים את כל הירקות לפרוסות יחסית עבות. 2 מחממים בסיר מלח, סוכר, חומץ, שמן שומשום ומערבבים עד לביעבוע. 3 מניחים בצנצנת או בקופסה נקייה ומעוקרת את הירקות (אפשר לדחוס אותם אם צריך). 4 יוצקים את הנוזל שהכנו עד שהוא מכסה את כל הירקות. 5 אוטמים את הקופסה/צנצנת ומכניסים למקרר ללילה. למחרת כבר תוכלו להינות מחמוצים יפנים מושלמים. עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה חמוצים יפניים. יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכל |