ריבת שזיפים ביתיתאין הרבה דברים טעימים בחיים כמו פרוסת לחם עם חמאה וריבה, ויש דרך מהירה ופשוטה להכין ריבת שזיפים ביתית. כל מה שצריך זה שזיפים, סוכר ולימון ותרגישו שאתם מינימום מרתה סטיוארט של הבניין שלכם
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוטפים היטב את כל השזיפים, חותכים לקוביות גסות ומוציאים את כל הגלעינים. 2 מניחים את השזיפים, הסוכר ומיץ הלימון בסיר כבד על אש גבוהה ומבשלים 40 דקות. מדי פעם אפשר לקפות את הקצף. 3 מצננים ומעבירים את הריבה לתוך צנצנת זכוכית מעוקרת. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |