
ריבת שזיפים ביתיתאין הרבה דברים טעימים בחיים כמו פרוסת לחם עם חמאה וריבה, ויש דרך מהירה ופשוטה להכין ריבת שזיפים ביתית. כל מה שצריך זה שזיפים, סוכר ולימון ותרגישו שאתם מינימום מרתה סטיוארט של הבניין שלכם![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים היטב את כל השזיפים, חותכים לקוביות גסות ומוציאים את כל הגלעינים. 2מניחים את השזיפים, הסוכר ומיץ הלימון בסיר כבד על אש גבוהה ומבשלים 40 דקות. מדי פעם אפשר לקפות את הקצף. 3מצננים ומעבירים את הריבה לתוך צנצנת זכוכית מעוקרת. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |