1 מגלענים ומקלפים את השסק. חותכים לחתיכות ומניחים בסיר. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-נמוכה כ-20 דקות או עד שהפרי רך מאוד.
2 מוסיפים את מיץ הלימון, הג'ינג'ר והסוכר, מערבבים ומביאים לרתיחה מחדש על להבה גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, תוך כדי בחישה מדי פעם, כ-30 דקות.
3 בודקים אם המרקחת הגיעה לנקודת הקרישה: מטפטפים מעט ממנה על צלחת קרה, וכשהמרקם סמיך דיו מכבים את האש. אם המרקחת עדיין נוזלי קצת, ממשיכים לבשל עוד כמה דקות ובודקים שנית.
4 מעבירים לצנצנות מעוקרות (שנטבלו למשך 10 דקות במים רותחים או הוצבו בתנור חם למשך 10 דקות).