1 מחממים בסיר מעט שמן, מוסיפים בצל קצוץ ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את השוקיים והכרעיים לטיגון של 5 דקות .
2 מוציאים את העוף ושמים בצד.
3 מוסיפים לסיר את רסק העגבניות, מלח ופלפל, ומטגנים כ- 2 דקות.
4 מוסיפים את העגבניות, האורז והמים. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים כעשר דקות.
5 מחזירים את העוף לסיר (מעל האורז) וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כ10 דקות.
6 נותנים לתבשיל לנוח מספר דקות נוספות ומגישים בצלחת עמוקה. בתיאבון.