1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה רכה / מומסת.
2 מניחים קמח, קוואקר וסוכר במעבד מזון ומעבדים במשך כמה שניות.
3 מוסיפים קוביות חמאה קרה בהדרגה ומעבדים עד לקבלת פירורים. נמנעים מלהפוך את התערובת לבצק.
4 מוסיפים למיכל את שבבי השקדים ומערבבים בעזרת כף או ביד (לא מרסקים את שבבי השקדים).
5 בקערה בינונית מערבבים בעדינות קוביות תפוחי עץ, פטל קפוא, ברנדי וסוכר חום בהיר. מעבירים לתבנית המשומנת.
6 מפזרים את התערובת הפירורית מעל הפירות ומכניסים לתנור. אופים במשך 35 דקות (כלים אישיים אופים במשך 15 דקות) או עד שהפירורים מזהיבים היטב. מוציאים, מצננים כרבע שעה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!