עוגיות שוקולד בשחור לבןעוגיות פריכות של שוקולד מריר, מצופות בשוקולד לבן מומס. חשבתם שהן יפות? חכו שתטעמו אותן![]()
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
השלב הכי מסובך במתכון הזה הוא ההמתנה שהבצק יתקרר, לפני שחותכים אותו לעוגיות. מכיוון שמדובר בבצק פריך השלב הזה הוא הכרחי - אחרת הוא נעשה דביק וקשה לעבודה. הצלחתם להתאפק ולתת לו את השעתיים במקרר? מעולה. מכאן זה באמת שטויות. המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1 מסננים את אבקת הסוכר (לניפוי), ומערבבים עם החלמון. 2 מגררים את השוקולד המריר על פומפייה דקה, חותכים את החמאה הקרה לקוביות, ומוסיפים את שניהם לתערובת החלמון ואבקת הסוכר. טוחנים במעבד מזון. 3 מוסיפים את הקמח, הקקאו והקפה וממשיכים לעבד בזריזות לבצק אחיד. 4 מגלגלים את הבצק לנקניק בקוטר 4 ס"מ, עוטפים בניילון נצמד ומצננים לפחות שעתיים במקרר. 5 מוציאים את הבצק הקר מהניילון הנצמד וחותכים לפרוסות של כ-3 מ"מ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות 10 עד 12 דקות. מצננים את העוגיות על רשת. 6 ממיסים את השוקולד הלבן בסיר בן מארי. חשוב לא לחמם את השוקולד יותר מדי, כי שוקולד לבן נשרף מהר. 7 טובלים את העוגיות עד האמצע בשוקולד המומס, ומניחים על נייר אפייה עד שהשוקולד מתקשה חזרה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|