להכנת הסרדינים:
1 צורבים את הסרדינים במחבת עם מעט מאוד שמן זית כ-3 דקות, מוציאים ומניחים על נייר סופג.
2 קוצצים את הבצל ואת עלי הגפן, מטגנים יחד עם פטריות השמפיניון עד להזהבה וממלאים את הסרדינים בתערובת.
לבורגול:
3 משרים חצי כוס בורגול במים רותחים למשך 20 דקות.
4 מסננים את המים ומוסיפים לבורגול חתיכות גסות של חסה מסולסלת, עלי גפן קצוצים ואת הקישואים.
5 מוסיפים מעט לימון, מלח ושמן זית ומערבבים.
אופן ההגשה:
6 בצלחת גדולה (עדיף מעט עמוקה), מניחים את הבורגול במרכז ואת הסרדינים מסביב יחד עם מעט עלי חסה ומעליהם ענבים.
7 פורסים את פטריות הכמהין, מפזרים על הכל ומגישים.