1 מחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות. 2. מחממים את שמן הזית בסיר יצוק כבד, כשהשמן חם מטגנים-סוגרים בו את נתחי האוסובוקו עד שהם זהובים מכל הצדדים. 3. מוסיפים לסיר את בצלי השאלוט והארטישוקים הירושלמיים, ממשיכים לטגן עד שגם הירקות מזהיבים. 4. מוסיפים את רסק העגבניות והבירה. מביאים את הנוזלים לרתיחה, מוסיפים את עשבי התיבול הטריים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור החם למשך שעה. 5. לאחר שעה, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות וממשיכים לאפות ארבע שעות נוספות. 6. מגישים את נתחי האוסובוקו חמים יחד עם בצלי השאלוט, הארטישוקים הירושלמיים והרוטב שנוצר בסיר, שלצידם השעועית הירוקה והפלפל הקלוי.