1 מכינים את הסירופ: מחממים מים וסוכר בסיר קטן עד שהסוכר נמס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים תמצית וניל ומיץ לימון ומבשלים ללא כיסוי כדקה עד לקבלת סירופ בצמיגות קלה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.
2 מכינים את הבצק: שמים שמרים וסוכר בקערת מיקסר וממיסים במים קרים. מוסיפים קמח, משפר אפייה, ביצים, תמצית וניל וקליפת לימון ומערבלים עם וו לישה כ-3 דקות במהירות איטית-בינונית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים קוביות חמאה אחת-אחת תוך כדי ערבול עד שנבלעות בתערובת וממשיכים ללוש עוד 7 דקות. מוסיפים מלח ולשים עוד כדקה.
3 מניחים את הבצק בקערה מעט מקומחת, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות ורצוי ללילה.
4 מכינים את המלית: מחממים סוכר, חלב וחמאה בסיר בינוני עד שהסוכר נמס ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים חצי מכמות האגוזים ועוגיות החמאה ומערבבים עד שנבלעים בתערובת. מסירים מהכיריים.
5 מוסיפים צימוקים, קינמון ואת שאר האגוזים ועוגיות החמאה ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
6 ממלאים, מעצבים ומתפיחים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים על משטח מקומח ומרדדים כל חלק למלבן בגודל 25×35 ס”מ ועובי 1/2 ס”מ. מורחים 1/3 מן המלית על כל מלבן ומגלגלים לגליל. חוצים כל גליל לאורכו, יוצרים בורג ומניחים בתבנית. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק והמלית.
7 מכסים במגבת לחה ומתפיחים כ-45 דקות.
8 אופים ומרטיבים בסירופ: מחממים תנור ל-170 מעלות.
9 מברישים בביצה.
10 אופים 40-35 דקות עד הזהבה.
11 מוציאים את העוגות מהתנור ומברישים בסירופ בעודן חמות.
12 מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים.
* גיוון: במקום צימוקים משתמשים ב-9 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ.