להכנת הבצק:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2 משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ (גם את הדפנות כיוון שהקיש גבוהה יחסית).
3 ממיסים חמאה בקערה, מוסיפים את הקמח ומערבבים. מרדדים בעזרת הידיים בתבנית המשומנת ומוסיפים כל פעם קצת מים עד שרואים שהבצק אחיד ומשוטח על כל התבנית.
4 מכניסים לתנור ל 10-15 דקות וכשמוכן מוציאים להתקרר.
להכנת המלית:
5 קוצצים עירית וחותכים את הפטריות לקוביות. מכניסים לקערה עמוקה יחד עם כל שאר מרכיבי המלית ומערבבים היטב. (חשוב שהריקוטה לא תהיה גושית אלא מפוררת).
6 את כל המלית שופכים מעל הבצק שכבר הספיק להתקרר.
7 מכניסים לתנור ל 35-55 דקות (תלוי בגובה הקיש ואיכות התנור).