1 חוצים את דלעות הערמונים ואופים על נייר כסף בתנור חם מאוד, על 220 מעלות, עד לריכוך. מוציאים מהתנור, מורחים בשמן זית ומעט דבש ומפזרים מעט מלח.
2 מטגנים את הבצלים במחבת.
3 מוסיפים את שורש הפטרוזיליה, שורש הסלרי ואת הגזר.
4 כשהירקות משחימים מעט, מוסיפים את נתחוני האנטרקוט וממשיכים לערבב.
5 כותשים יחד (בקערה או מכתש) את הצ'ילי, כמון, קימל, כוסברה ומלח גס ומוסיפים לבשר. ממשיכים לערבב עד שהבשר עשוי ומעט צלוי.
6 ממלאים את הדלעות המוכנות בבשר והירקות ובוזקים מעל את הרוטב שנשאר במחבת.
7 להגשה, מפזרים מעל מעט אורוגולה וטרגון קצוצים וסוחטים עליהם מעט ליים.