הסלמון העטוף:
1 יוצרים מהגזר ומהכרישה מעין מרבד של שתי וערב ( לכל נתח דג מרבד).
2 מורחים את הנתח במעט שמן זית, מתבלים במעט מלח, פלפל, אגוז מוסקט ומעל מעט שום כתוש.
3 מגלגלים את הנתח במרבד ובעזרת חוט קשירה סוגרים לגלילה הדוקה.
4 מטגנים במחבת גדולה עם שמן חם היטב מכל הצדדים עד השחמה קלה. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט ובשאר השום, משקשקים את המחבת קלות לערבוב התיבול.
5 מוציאים את מרבד הדג מהאש ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 15 דקות.
סלט הבורגול:
1 מעבירים את הבורגול לקערה גדולה, סוחטים את הלימונים לכמות של חצי כוס.
2 קורעים לקרעים גדולים את עשבי התיבול ומעבירים לקערה יחד עם החמוציות.
3 מתבלים במלח, פלפל, סוכר, שמן ולימון, מערבבים היטב ומתקנים תיבול במידת הצורך.
הרוטב לדג:
מחממים את החמאה במחבת על אש קטנה, מוסיפים מיץ לימון, שן שום, חרדל גרגרים וציר דגים. מתבלים במלח, פלפל, אגוז מוסקט, ומחממים עד שהתערובת חמה מאוד (ללא רתיחה).
אופן ההגשה:
מוזגים על צלחת את הרוטב ומעל שמים את מרבד הדג. מוסיפים בצד את סלט הבורגול.