אם כבר אנחנו בבית, למה שלא ננצל את הזמן בשביל לדמיין שאייל שני פותח סניף של מזנון אצלנו במטבח? ככה מכינים את הכרובית הכי טעימה, הכי פשוטה והכי אלוהית שיש. הכרובית של אייל שני
3 חותכים מעט את הכרובית בבסיסה אך מקפידים להשאיר עלים ירוקים. מכניסים למים הרותחים לחליטה של כ-7 דקות. הכרובית מוכנה כשהיא טיפה נכנעת ללחיצה אך עדיין קשה מעט. מוציאים מהמים ומניחים בתבנית אפייה.
4 נותנים לכרובית להצטנן מעט ואז מושחים אותה בשמן הזית. מפזרים את המלח ומכניסים לתנור. כשהכרובית מזהיבה ומקבלת צבע שחום יפה, היא מוכנה.