1 הקרפים: מערבבים את כל החומרים יחד ונותנים לבלילה לנוח מספר דקות.
2 הפורצ'יני: בסיר עם שמן זית מטגנים את השום עד להזהבה. מוסיפים את פטריות הפורצ'יני ומבשלים על אש קטנה, שלא יישרפו.
3 רוטב הבשמל: ממיסים את החמאה, מוסיפים קמח ומלח ובהדרגה מוסיפים חלב תוך כדי ערבוב יסודי, עד לקבלת מירקם אחיד וסמיך.
4 הארטישוק: מקלפים את הארטישוקים וחותכים את החלק הפנימי לרצועות דקות. מטגנים את בצלי השאלוט בשמן זית ומוסיפים את הארטישוקים. בוחשים עד שהם מתחילים להשחים ומוסיפים חצי כוס מים. מבשלים עד לריכוך. מתבלים במלח ופלפל.
5 פירה הערמונים: מסדרים את תפוחי האדמה בתנור על מצע מלח גס ומכניסים לתנור חם למשך 40-45 דקות. מטגנים ערמונים במעט חמאה ומוסיפים את תפוחי האדמה. מתבלים בפלפל, אגוז מוסקט ומלח. מועכים במעבד מזון ומוסיפים חמאה ושמנת מתוקה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.