1 בסיר שמים מעט שמן זית ומטגנים את הפיסטוקים למשך דקה בערך ואז מוסיפים את הבשר הטחון
2 מערבבים עד שהבשר מבושל.
3 מוסיפים מלח ופלפל ומעט בהרט. מניחים בצד לכמה דקות.
4 את הפרגית מרדדים בעזרת נייר צלופן עד לקבלת בשר משוטח. את המלית מכניסים לעוף, סוגרים ומניחים על נייר אפייה על מגש. מורחים את העוף ב סילאן ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך 20 דקות.
5 בסיר קטן שמים שמן זית ומטגנים את הבמיה למשך שתי דקות. מוסיפים שן של שום ושתי עגבניות מיובשות.
6 ממשיכים לערבב. מוסיפים רוטב עגבניות ומעט ציר של עוף ומשאירים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל.
7 יש לשטוף במים ולסנן את הפריקה (גריסים) .שמים מעט שמן זית בסיר קטן .מוסיפים את הפריקה. מערבבים למשך שלוש דקות בערך ומוסיפים כוס מציר העוף, מלח ופלפל. סוגרים בנייר כסף למשך עשר דקות.
8 את העוף חותכים לשניים, מניחים על הפריקה ומוסיפים מעט במיה .