לבצק:
1 מעבדים הכל במיקסר כ- 10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד, עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך 10 דקות.
לקרם האספרגוס:
2 קוצצים את גבעולי האספרגוס לטבעות באורך 1 ס"מ.
3 קולפים את גבעולי הסלרי וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
4 פורסים את גבעול הכרישה לפרוסות דקות.
5 קוצצים את הפטרוזיליה.
6 במחבת, עם שמן זית חם, שמים את הסלרי והכרישה וממתינים כ-2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את האספרגוס וממתינים לעוד כדקה. מוסיפים 2-3 כפות מים, מכסים וממתינים כ- 5 דקות.
7 מעבירים הכל לבלנדר. מוסיפים את גבינת הפטה, החלמון, הפטרוזיליה, 3 כפות שמן זית, מלח ופלפל (לפי הטעם) ומערבבים. לאחר מכן מכסים ומצננים מעט במקרר.
8 לאחר שהתערובת התקררה מעט, יוצרים את כיסוני הרביולי ומבשלים אותם כ2 דקות במים רותחים.
לרוטב:
9 מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום והפלפל, בצל ירוק, מיץ לימון וכ-3 כפות ממי הבישול של הרביולי.
10 מכניסים את הרביולי למחבת הרוטב לכדקה.
11 מגישים עם מעט פרמזן ושמן זית מעל.