עלות: כ-49 שקלים
1 שמים את תפוחי האדמה בסיר עם מים, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהם מתרככים.
2 מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים להם כ-3 כפות שמן זית, 1/2 כף נענע, מלח ופלפל שחור.
3 במקביל, מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף, מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים את הגושים שנוצרים.
4 לאחר כ-6-7 דקות מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ולאחר 4-5 דקות מכבים את האש.
5 מניחים את הבצק על משטח העבודה וקורצים ממנו עיגולים בעזרת כוס.
6 מניחים מתערובת הבשר ותפוחי האדמה במרכז כל עיגול, וצובטים את השוליים של הבצק לסגירה.
7 מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל- 15-20 דקות (עד שהמאפה מזהיב). ניתן למרוח את הבצק בביצה ולפזר שומשום או קצח מעל.
* במקום בורקסים אישיים, אפשר אפשר להכין מאפה אחד גדול. זמן האפייה יתארך ב-10 דקות.