1 מטגנים את הבצל, הגזר, הפטריות, גמבות ומביאים למצב שהגמבות רכות למחצה.
2 במחבת נפרדת מטגנים את העוף עד לצריבה ולאחר מכן מסננים את הנוזלים.
3 מתבלים במעט כורכום, כף מרק עוף, מעט פלפל גרוס ונותנים למילוי להתקרר.
4 מניחים מהמילוי בקצה הטורטייה, מגלגלים גלגול אחד, מכניסים את הצדדים וממשיכים לגלגל (יוצרים סיגר).
5 מניחים את הסיגרים שיצרנו בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם הסגירה כלפי מטה, מורחים חלמון ומפזרים שומשום.
6 מכניסים לאפייה ל-180 מעלות למשך 15 דקות או עד קבלת צבע חום בהיר.
הכנת הרוטב
1 מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את הגמבה, מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
2 מוסיפים את התבלינים, מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה.
3 בהדרגה מוסיפים את שקית התיבולית, מערבבים עד קבלת הסמכה יציבה.
הכנת הסלט
1 מערבבים את כל המרכיבים ומתבלים עם שמן זית, מלח ולימון.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע