מוס שוקולד בשני מרכיביםאם מוציאים את הקישוטים, יש במוס הזה רק שני דברים: שמנת ושוקולד. בלי ביצים, בלי ג'לטין ובלי תוספים. מוס שמתקתקים בלי הרבה עבודה ונגמר בצ'יק
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
אפשר להחליף חצי מכמות השוקולד המריר בשוקולד חלב, כדי לקבל טעם יותר עדין. אפשר גם להכניס לתוך המוס את האגוזים והתותים, כדי לקבל אותם בכל ביס. המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר את השמנת רק עד שהיא מתחילה לבעבע. 2 מוסיפים את קוביות השוקולד, מחכים כ-15 דקות שהשוקולד נמס ומערבבים היטב. מצננים כשעתיים במקרר. 3 אחרי הצינון מעבירים למיקסר עם וו מקציף ומפעילים במשך 3 דקות על מהירות גבוהה. 4 מעבירים את המוס לשק זילוף ומזלפים לכוסיות. שומרים במקפיא ומוציאים כשעה לפני ההגשה. ממש לפני ההגשה מפזרים את האגוזים והתותים מעל (אם אתם רוצים שיהיו בתוך המוס מכניסים אותם בשלב המיקסר). * כלים: ב. א. גרף יעוץ וסחר בע״מ, רחוב זבולון 28, תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> רוצים לזכות בסט סירים חדש? לחצו כאן ושלחו לנו מתכון מנצח לפסח! |