עלות: כ-21 שקלים
1 מטגנים את הבצל בשתי כפות שמן עם הפלפלים, כ-7 דקות. מוסיפים את השום ומערבבים.
2 מסירים מהאש ומוסיפים את הטונה והתבלינים, ומערבבים היטב.
3 מניחים את התערובת לאורך הבצק, מגלגלים לצורת רולדה וסוגרים את הבצק כשהתפר כלפי מטה.
4 מניחים את הבצק על תבנית עם נייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35-40 דקות.
6 במידה ויש לכם גבינות במקרר שאין לכם מה לעשות איתן ניתן להוסיף אותן לתערובת.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה