חוצים את השומר לאורכם לשניים. מחממים שמן זית במחבת וכשהוא חם מכניסים פנימה את השומר, עם הצד החתוך כלפי מטה, הפלפלים וגם את שיני השום השלמות. מטגנים כמה דקות עד שפני השומר משחימים יפה -חורצים מצידי כל דג ארבעה חריצים שיגיעו עד ההידרה. ממליחים ומפלפלים. מכניסים לכל דג גבעול טימין ושני פילה לימונים. -מניחים בתבנית חסינת חום את השומר, הפלפלים ,השום והדגים. מפזרים זיתים מעל. -מערבבים את השמן, מיץ הלימון, טימין,פלפל ירוק חריף מלח פלפל. יוצקים על הדגים, ממליחים מפלפלים ומניחים על הדגים את יתרת פילה הלימונים. מפזרים מעל מעט אבקת קליפת לימון. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהדג עשוי .