1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים את תפוחי האדמה המגוררים עם הבצל, ומניחים במסננת עד שהנוזלים מופרשים החוצה.
3 מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4 בקערת ערבוב מערבבים את הקמח, הביצים והשמן עד שהם הופכים לבצק. ממשיכים ללוש עד איחוד.
5 מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל הסחוטים מנוזלים, ולשים אותם לתוך הבצק עד שנוצר בצק אחיד.
6 שופכים את התערובת לתבנית עגולה או מלבנית, משומנת, ומכניסים לתנור לכ-45 עד 50 דקות.
7 מגישים עם שמנת חמוצה בצד.
8 ניתן להפחית את כמות הקמח לארבע כפות ולטגן לביבות נפלאות מאותה תערובת.