1 משרים את הצלעות בשמן זית, פלפל, מלח, יין ורוזמרין למשך שעה.
2 צולים את הצלעות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30 דקות.
3 מבשלים את הבטטה ומכינים מחית (ערבוב של הבטטה עם מחמאה, מלח ופלפל).
4 חותכים את הפלפלים ("חיתוך דפנות"), מערבבים את הפלפלים עם שמן זית, מלח, פלפל ושום.
5 צולים את הפלפלים בתנור בחום 200 מעלות למשך 10 דקות.
6 להכנת הרוטב: מערבבים את חומרי הרוטב, למעט הפיסטוקים והקורנפלור, ומבשלים על אש נמוכה למשך 10 דקות.
7 מערבבים את הקורנפלור עם חצי כוס מים (קרים) ובוזקים לנוזל החם, מרתיחים שוב ומכבים את הגז.
8 להגשה: מסדרים במרכז הצלחת את מחיית הבטטה, עליו את הצלעות ומסביב את הפלפלים הקלויים ואת הרוטב. על הרוטב מפזרים את הפיסטוקים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה