1 בסיר קטן מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את כוס האורז ומערבבים כשלוש דקות עד שכל האורז מכוסה בשמן הזית. 2. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים, מכסים ומעבירים לאש קטנה כ-15 דקות עד שהאורז מוכן. 3. במחבת גדולה מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהוא כמעט מוכן. 4. מוסיפים את האורז המוכן למחבת וממשיכים לערבב את יחד עם הבשר. 5. קוצצים את הלימונים הכבושים, מוסיפים לאורז ולבשר ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. 6. כדקה לפני ההגשה מוסיפים חופן פטרוזיליה קצוצה ומגישים.