1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים (בידיים או במיקסר עם וו גיטרה) קמח, אבקת אפיה, מלח וסוכר. מוסיפים את כפות ממרח החמאה ומערבבים עד שמתקבלים פירורים, מוסיפים חלב ומערבבים רק עד שמתגבש לבצק.
3 מקמחים היטב משטח עבודה ומניחים את הבצק. משטחים מעט את הבצק בידיים ומקפלים 3 פעמים (ליצירת שכבות).
4 מרדדים לעובי של 2.5-3 ס"מ וקורצים מהבצק עיגולים.
סקונס חמאתיים | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
5 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומברישים בביצה. מפזרים מעט סוכר מלמעלה.
6 אופים כ-12 דקות עד שהסקונס משחימים מעט. מוציאים ומניחים לקירור. מגישים פושר עם ממרח חמאה וריבה.
סקונס חמאתיים | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל