כרובית ממולאת בבשר טחוןנשמע מסובך בהתחלה, אבל מסתבר שמדובר בהפקה טעימה ופשוטה למדי
צילום: עודד קרני
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מנקים ומפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים. 2 טוחנים את הבשר עם הירק, תפוחי אדמה והבצל. מערבבים ומתבלים בראס אל חנות, מעט מלח ושתי כפות שמן. 3 חורצים את פרחי הכרובית באמצע, מכניסים לתוכם מהבשר הטחון המתובל, מחממים שמן עמוק, טובלים את הכרובית הממולאת בקמח וביצה, מטגנים ומוציאים. 4 מנקים ומסדרים את גבעולי הכרובית וכל שאריות הירקות בתחתית הסיר ומעל שמים את הכרוביות הממולאות והמטוגנות. 5 ממיסים בכוס, 1 כפית כרכום, 1 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף. 6 מקלפים את הלימון חותכים לקוביות קטנות ומפזרים מעל. 7 מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 35-45 דקות, עד צימצום הרוטב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|