1 מנקים ומפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים.
2 טוחנים את הבשר עם הירק, תפוחי אדמה והבצל. מערבבים ומתבלים בראס אל חנות, מעט מלח ושתי כפות שמן.
3 חורצים את פרחי הכרובית באמצע, מכניסים לתוכם מהבשר הטחון המתובל, מחממים שמן עמוק, טובלים את הכרובית הממולאת בקמח וביצה, מטגנים ומוציאים.
4 מנקים ומסדרים את גבעולי הכרובית וכל שאריות הירקות בתחתית הסיר ומעל שמים את הכרוביות הממולאות והמטוגנות.
5 ממיסים בכוס, 1 כפית כרכום, 1 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.
6 מקלפים את הלימון חותכים לקוביות קטנות ומפזרים מעל.
7 מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 35-45 דקות, עד צימצום הרוטב.