המצרכים :ל-20-25 כדורים:
לציפוי (אחד מהציפויים או כולם, לבחירתכם):
אופן ההכנה:1 מגלענים את התמרים, מעבירים לקערה בינונית-קטנה, יוצקים מעל מים רותחים רק עד כיסוי ומניחים לתמרים להתרכך בפנים ל-5 דקות. מסננים ומצננים. 2 מעבירים את התמרים למעבד מזון וטוחנים יחד עם שאר החומרים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה לגמרי. מעבירים לקירור לשעה וחצי. >> עוד מתוקים שווים בבלוג של ענבל - פיית העוגיות 3 יוצרים מתערובת התמרים בידיים רטובות כדורים בגודל הרצוי, ומגלגלים בכל ציפוי שאוהבים.שומרים בקופסה אטומה במקרר. * לגרסה טבעונית ובריאה יותר ניתן להמיר את החמאה ב-40 גרם שמן קוקוס. |