1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר, חמאה וקליפת לימון מגוררת. מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב. לבסוף מוסיפים את הקמח ומרבבים עד שנוצר בצק.
3 מפזרים קמח על משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי 3 ס"מ. מעבירים את הבצק לתבנית הפאי ואופים כ-20 דקות עד לקבלת בצק זהוב.
4 בינתיים מחממים בסיר דבש, חמאה וסוכר עד לרתיחה. מורידים מהאש, מוסיפים את האגוזים, הפירות היבשים הקצוצים והקוקוס. משטחים את המסה על הפאי ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות.
המתכון באדיבות קונדיטוריית שני ומבוסס על מתכון מבית אמו של אריה אברמוביץ, יליד הונגריה ומייסד קונדיטורית שני.
>> מרק חומוס וירקות מושלם למזג אוויר חורפי
>> והנה כל קינוחי החורף הצרפתיים שאתם צריכים להכיר