הכנה: 1 מחממים שמן לטיגון עמוק. 2. מערבבים בקערה את האורז, הביצים, פירורי הלחם, שמן הזית, הפטרוזיליה, התימין, המלח והפלפל לתערובת אחידה ודביקה מעט. 3. מחלקים את התערובת ל-24 כדורים, טומנים בכל אחד מהם כדור מוצרלה, או קוביית פטה או קובייה של גבינת קשקבל ומהדקים לכדור נאה. 4. מצפים את הכדורים: טובלים את הכדורים בביצים הטרופות, אחר כך בפירורי הלחם ומטגנים אותם בשמן עמוק וחם עד שהכדורים זהובים. מוציאים ומסננים. 5. הכנת הרוטב: מניחים את השמן בווק, כשהוא חם מכניסים פנימה את השום, הבצל והתימין ומטגנים תוך עירבוב דקותיים. 6. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים דקה נוספת, ממליחים ומפלפלים. 7. מוסיפים את היין ומבשלים עוד דקה. 8. לבסוף מוסיפים את כדורי האורז המטוגנים לערבוב בישול- של דקה נוספת.