1 מחממים את השמן בסיר גדול. מטגנים את הבצל עם מחצית מכמות הכמון, מלח ופלפל כ-5 דקות. מוציאים ומטגנים את שוקי העוף עד השחמה. מטגנים גם את קוביות הבשר להשחמה. מוסיפים כוס מים רותחים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי, עד שהבשר רך.
2 מוסיפים לסיר את הבצל והעוף. עליהם מניחים את הגזר, השום, הצימוקים, החומוס, יתרת גרגירי הכמון ולבסוף את האורז. ממליחים ומפלפלים.
3 מכסים במים ועוד 2 ס"מ. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות. יוצרים "ארובות" באורז, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 45 דקות.
4 מעבירים לצלחת הגשה על פי סדר הוצאת הדברים מהסיר (אורז, עליו גזר-חומוס-צימוקים ולבסוף הבשר). זורים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.