1 מחממים תנור ל175 מעלות.
2 בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מערבבים שמן, סוכר, דבש, ביצים וחמאה/מרגרינה מומסת. מערבבים כ-5 דקות.
3 מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, סודה לשתייה, קינמון, אגוז מוסקט, ג'ינג'ר, פלפל וקקאו. מוסיפים למיקסר ומערבבים כדקה. מוסיפים את הקפה השחור באיטיות.
4 מוזגים את המסה לתבניות ואופים בתנור חם כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש מהעוגה.
5 לאייסינג, מערבבים את החלבון עם אבקת הסוכר עד למרקם חלק ונוזלי. מכינים את האייסינג רק בסמוך למועד ההגשה.
6 מקררים לחלוטין את העוגה. לפני ההגשה, בעזרת כפית או שק זילוף, מקשטים את העוגה עם האייסינג.