1 חותכים את העגבניות והפלפלים לקוביות קטנות. בוזקים מלח ים אטלנטי, על זה שמן זית ומערבבים.
2 מערבבים טחינה גולמית, לימון, מלח ומים ומערבבים הכול ביחד עד אמולסיה נעימה כמו מרקם של מיונז.
3 מרסקים 300 גרם עגבניות שרי במהירות גבוהה בבלנדר בלי מלח. מעבירים דרך מסננת שינוע (מרסקים), בעקבות פעולה זו המיץ הוא קצפי מאוד. מסננים ישר לצלחת ובתוך זה שופכים מהטחינה. מנערים מעט את הצלחת להתאחדות חלקית.
4 פורסים סינטה או אנטרקוט לפרוסות דקות בסכין הכי דקה שאפשר (כמו פרוסות נקניק), כ- 6 פרוסות.
5 מחממים פלנצ'ה לרמה לוהטת ולוקחים את פרוסות הסטייק, מברישים בשמן זית וצולים אותם 30 שניות על צד אחד , הופכים לצד השני ל- 20 שניות.
6 מניחים על קצף העגבניות את המיני סטייקים כערמה ומלמעלה מוסיפים את סלט העגבניות.