1 מכינים את האורז לפי הוראות ההכנה על השקית.
2 בינתיים קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם מכסה מתאים כחמש דקות.
3 פורסים את הפטריות ומוסיפים לסיר. מטגנים דקה אחת.
4 מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
5 מוסיפים את השרימפס לחמש דקות, עד שהם מחליפים צבע (משקוף-אדמדם לאטום-ורדרד).
6 דגים החוצה את השרימפס, מסמיכים את הנוזלים בעזרת קמח ומתבלים לפי הטעם. מומלץ להוסיף מעט סוכר.
7 מחזירים את השרימפס לתבשיל, ומורידים מהאש.
8 מסדרים אורז בצלחת הגשה ומוזגים מעליו את הרוטב.